بازدید جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده نیشابور از مرکز آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ۱۱:۱۵ | تعداد بازدید: 11

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه ، جمعی از اعضای هیات علمی دانشکده نیشابور در روز سه شنبه 3 اردیبهشت ماه 98 ضمن حضور در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از مرکز آموزش مجازی بازدید و با امکانات این مرکز آشنا شدند.

در این دیدار دکتر محسن کشاوز مدیر مرکز مطالعات و آموزش پزشکی دانشگاه ضمن ارائه روند کار و چگونگی ساخت مرکز آموزش مجازی تصریح کرد: هدف اصلی آموزش عالی بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، کیفیت بخشی به آموزش کشور، هم افزایی، جلوگیری از موازی کاری و ارائه خدمات می باشد که در این راه باید تمام دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی همگام پیش روند.

دکتر کشاورز در ادامه  ابراز امیدواری کرد زمینه‌های همکاری میان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و دانشکده علوم پزشکی نیشابور در زمینه آموزش مجازی بیشتر شود تا بتوان در راستای تولید دانش  بیش از پیش قدم برداشت.

شایان بذکر است در این دیدار از واحد تولید محتوا، اتاق صوت و تصویر، سامانه آموزش مجازی، سالن وبینار مرکز آموزش مجازی بازدید بعمل آمد.