اولین جلسه شورای عالی آموزش مجازی دانشگاه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ ۰۸:۱۵ | تعداد بازدید: 6

اولین جلسه شورای عالی آموزش مجازی در تاریخ 1400/8/17 از ساعت 10 الی 12  در سالن وبینار مرکز آموزش مجازی با حضور اعضای شورا برگزار شد.

دکتر رضائی منش معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه  و رئیس شورای عالی آموزش مجازی در این جلسه با اشاره به دستاورد  اخیر دانشگاه در راستای کسب مجوز مرکز آموزش مجازی  گفت: توسعه آموزش مجازی در دانشگاه یکی از الویت­های مهم آموزش محسوب می‌شود و یکی از راهکارهای توسعه و تقویت آموزش مجازی در دانشگاه، برگزاری نشست‌های دوره‌ای شورای عالی آموزش مجازی و بحث و گفت‌وگوی مباحث تخصصی در این حوزه در سطح دانشکده‌ها و گروه‌های آموزشی می‌باشد.

همچنین دکتر محسن کشاورز  مدیر مرکز آموزش مجازی و دبیر شورا  در خصوص استانداردهای مراکز و دانشکده‌های آموزش بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  با راه‌اندازی رشته مقاطع تحصیلی در سطح مجازی می‌تواند در جهت تاسیس دانشکده مجازی در آینده حرکت نماید.

در ادامه دو مبحث ‌بررسی نحوه مشارکت اعضای هیئت علمی در تولید محتوی الکترونیکی موکس ملی آرمان و پیگیری و گزارش مرکز آزمون­‌های آنلاین دانشگاه در دستور کار جلسه قرار گرفت و مورد بحث و گفتگو میان اعضای شورا قرار گرفت.