برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فناوری های نوین آموزشی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۱۴ ۱۲:۳۲ | تعداد بازدید: 59

کارگاه آموزشی آشنایی با فناوری های نوین آموزشی با حضور دکتر محسن کشاورز عضوهیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ویژه اعضا هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار گردید. موضوعات بررسی شده در این کارگاه، شیوه های نوین تدریس و کاربرد تکنولوژی های نوین در آموزش بالینی و نظری (AR, VR, XR ,SIMULATION)، طراحی درس و دوره آموزشی با استفاده از تکنولوژی های نوین (اپلیکیشن، موبایل، شبیه سازی، واقعیت مجازی و افزوده، هوش مصنوعی و XR و...) و TEL و یادگیری ارتقا یافته با فناوری های نوین در آموزش علوم پزشکی (Technology-Enhanced Learning) بوده است. در پایان کارگاه از مراکز آموزش مجازی دانشگاه و  Eclenic بیمارستان علامه بهلول بازدید به عمل آمد . در نشست پایانی نیز در مورد چالش ها و راهکارهای ارائه آموزش مجازی و یادگیری الکترونیکی در دانشگاه بحث و تبادل نظر گردید.

برچسب های خبر